Hristos se rodi! Mir Božiji!

Daje se na znanje! 


Đerdap uživo (djerdapuzivo.rs) je u potrazi za novinarima-saradnicima!


Ukoliko ste komunikativni, radoznali, volite svakodnevni rad na terenu, imate ambiciju da se profesionalno usavršavate, živite na Đerdapu (Golubac, Donji Milanovac, Kladovo) i smatrate da je objektivna i pravovremena informisanost građana važan preduslov za razvoj zajednice, želimo da postanete deo našeg tima.

Nudimo vam profesionalno usavršavanje, dinamičan rad u kolektivu ambicioznih ljudi. Nije neophodno prethodno iskustvo, potrebna je samo želja da se bavite novinarstvom, da volite da pišete, i da volite svoje mesto i Đerdap.
Svoj CV kao i motivaciono pismo možete poslati na redakcija@djerdapuzivo.rs , najkasnije do 1. Marta 2022.godine. Više informacija možete dobiti na +381691978115 ili nam pišite na našim društvenim mrežama.

Video: Željko Vladić

Đerdap uživo je javno glasilo (registarski broj: IN001128) koje je nastalo iz potrebe za profesionalnim dnevnim informisanjem građana Golupca, D. Milanovca i Kladova.

Polazeći od premise da jedino informisan građanin može biti građanin koji u pravoj meri funkcioniše u svojoj lokalnoj zajednici, pokrenuli smo ovu inicijativu, verujući da na taj način možemo efikasno promovisati i zaštiti javni interes našeg kraja.

Ponosni na svoje bogato kulturno-istorijsko nasleđe, svoju prirodu na teritoriji Nacionalnog parka Đerdap, želimo da sve upoznamo sa našim “bogastvom”. Da svima predstavimo Đerdap kao najlepšu turističku destinaciju.
Naša vizija je ekonomski razvijen Đerdap, sa visokim ekološkim standardima, kao i stepena vladavine prava, u kome svi građani imaju jednake prilike za pun profesionalni i lični razvoj.

Srećan Božić!