Ukoliko ne možete da pošaljete fotografije preko našeg sajta, molimo vas da nam iste pošaljete na našu e-mail adresu; redakcija@djerdapuzivo.rs 

    Prijavite problem iz vaše lokalne zajednice. Bilo da se radi o putevima, osvetljenju, nekomunalnom i komunalnom problemu, zloupotrebi javnih površina i/ili bilo čemu što je od javnog interesa. Rado ćemo za vas i sve građane pozvati nadležne da prijavimo nepravilnost, problem i zatražiti odgovor.

    Problem lako možete prijaviti u okviru ove stranice. Potrebno je da ukratko opišete problem koji ste uvideli i pošaljete nam par fotografija koje možete napraviti svojim telefonom.

    Ostavite nam i vašu e-mail adresu kako bismo vas izvestili o dobijenom odgovoru. Rešavanje vašeg prijavljenog problema možete pratiti i u okviru našeg sajta.

    Rešimo probleme zajednice zajedno, vaš Đerdap uživo.

    Disclaimer: Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Media & Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora.