Opština Majdanpek objavila je 09.02.2022.g. javnu prezentaciju urbanističkog projekta za urbanističko-arhitektonsku razradu lokacije za izgradnju novog hotela u Donjem Milanovcu.

Foto: Urbanistički projekat screenshot

Javna prezentacija obaviće se u zgradi opštineske uprave u Majdanpeku, u ul.Svetog Save bb (mala sala) od 09.02. – 16.02.2022.godine, svakog radnog dana od 8:00 – 14:00 časova.

Zahtev za potvrđivanje Urbanističkog projekta podnelo je preduzeće „Vodena vila“ doo, ul.Učitelja Đorđa 5, Ugrinovci. Nosilac izrade predmetnog dokumenta je IBM Consult doo, ul.Subotička 23/2, Beograd.

Foto: Urbanistički projekat screenshot

Hotel „Vodena vila“ projektovan je kao slobodnostojeći objekat koji se sastoji iz dva krila. Ravno (levo) krilo spratnosti P+M+3 i elipsasto (desno) krilo spratnosti P+M+4.

Objekat je projektovan prema standardima za hotel sa 4 (četiri) zvezdice. Imaće 63 dvokrevetne sobe, 15 dvokrevetnih apartmana. 3 porodična-četvorokrevetna apartmana, sa ukupno 81 smeštajnom jedinicom u kojima se može smestiti 168 osoba. U novou prizemlja predviđen je parkin prostor, recepcija sa lobi barom, toaleti, kuhinja sa doručkovaonicom sa oko 100 mesta.

Foto: Urbanistički projekta screenshot

Na nivou mezanina, planiran je moderan Spa centar sa bazenom, terasa, dečija igraonica, teretana, kafe bar, centar za lepotu, toaleti i prostorije za tehničko osoblje. Na I, II i III spratu su smeštajne jedinice a na IV spratu 6 apartmana, restoran, toaleti i sala za sastanke.

Ukupna bruto površina objekta je 9.996,09m2.

Zainteresovana lica tokom trajanja javne prezentacije, mogu da izvrše uvid u urbanistički projekat, kao i da svoje sugestije, primedbe na planirana rešenja u pisanoj formi dostave pisarnici opštinske uprave Majdanpek, najkasnije do 16.02.2022.godine.