Stanovnici ulice Svetozara Markovića u Donjem Milanovcu već godinama strahuju od klizišta. Preko našeg portala i stranice „Prijavi problem“ primili smo puno prijava u vezi ovog problema.

Iz godine u godinu deo puta kod „mosta“, sa koga se vidi ceo grad, jer se nalazi u gornjem delu grada, takozvana treća zona, sve više propada. Nakon svake kiše taj deo ulice sve više klizi i tone a put je napukao na pola. Zaštitna ograda na „mostu“ je zarđala i fali joj pola delova pa nije bezbedno približavati se, pogotovo za decu koja tu žive.

Photo:Đerdap uživo

Nadležni su obavešteni o problemu i čeka se usvajanje budžeta da bi radovi na sanaciji tog dela ulice počeli. Pratićemo šta će se dešvatai u narednom periodu i o svemu vas obavestiti.

Zahvaljujemo se svim građanima što prijavljuju probleme lokalne zajednice našem portalu preko stranice „Prijavi problem“.

Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Media & Reform Centar Niš. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove MRCN i Ambasade SAD već isključivo autora.“