U saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, kao vid pomoći poljoprivrednim proizvođačima i ostalim zainteresovanim građanima sa teritorije Borskog upravnog okruga, a u smislu neophodnosti e-registracije preko portala E-uprave, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Sektor za ruralni razvoj – Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin obaveštava građane sa teritorije Borskog upravnog okruga o rasporedu dežurstava u PSSS Negotin i jedinicama lokalne samouprave.

Radi pomoći u registraciji poljoprivrednih proizvođača na E-upravu, PSSS Negotin će dežurati u prostorijama PSSS Negotin od 21. do 22. januara od 09.00 do 13.00 časova i u periodu od 23. do 27. januara u prostorijama gradske uprave Bor, kao i prostorijama opština Negotin, Majdanpek i Kladovo u periodu od 09.00 do14.00 časova.

U Kladovu će od 23. do 27. januara, od ponedeljka do petka od 09.00 do 14.00 časova dežurati u zgradi bivšeg radio „Đerdapa“, Ulica Save Kovačevića 1, prvi sprat.

Registracija poljoprivrednika na E-upravu obavezna je za poljoprivrednike koji žele da koriste podsticaje u poljoprivredi u narednom periodu.

Osnovni preduslovi za registraciju na E-upravu sledeći:

Posedovanje lične karte ili pasoša
Posedovanje mejl adrese
Pametni telefon (Android ili iPhone) ili kvalifikovani elektronski sertifikat
Nosioc gazdinstva mora doći lično (ukoliko ne poseduje pametni telefon, može doći sa članom gazdinstva koji ima ovakav telefon)

izvor:Opština Kladovo

photo:Canva