Kladovo je za svoju pozorišnu publiku pripremilo još jednu predstavu. U pitanju je adaptacija američkog mjuzikla „Girls Night“ pretvorenog u muzičko – scenski spektakl pod nazivom “Vesele devojke”.

Predstava će se izvesti u sredu, 15. marta, u Centru za kulturu Kladovo sa početkom u 19.00 časova. Pozorišnu publiku Kladova zabaviće glumom i muzičkim hitovima Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brunker, Jelena Đukić i Svetlana Sretenović.

Režiser Rade Vukotić „priča priču“ o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. Interesantne životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na blagajni Doma omladine svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 časova ili na dan predstave sat vremena pred početak na blagajni Doma kulture u Kladovu, a cena ulaznice je 700 dinara

izvor/foto:Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo