Pozorišna publika Kladova imaće priliku da posle predstavama bogatog marta i u aprilu uživa u novim komadima.

U sredu, 12. aprila, sa početkom od 19.00 časova na pozorišnoj sceni Centra za kulturu odigraće se komedija „Noć u kući gospodina Kolaka“ u produkciji Yugoart, režiji Irfana Mensura i glumačpkoj podeli:  Slobodan Boda Ninković, Irfan Mensur i Vladimir Kerkez.

Da li u vremenu terora lepote i mladosti, i trijumfa forme nad suštinom, laži nad istinom i prava nad pravdom, u vremenu seksa bez ljubavi  i pozorišta bez pisca i glumaca, u vremenu u kom se stvari digitalizuju, racionalizuju i banalizuju, da li u tom vremenu, muškarac starog kova, analogni neki tip, može pronaći smisao? Prevedeno na jezik današnjeg vremena: Da li muškarci danas imaju upotrebnu vrednost? „Noć u kući gospodina Kolaka“ je komad o tri antiheroja posle kog muškarcima nije udobno a ženama je sve jasno.U obrtima koji se nižu,na površinu izbija emotivna manipulacija radi koristi, glavni junaci otkrivaju svoje grehove i slabosti opisujući ljudske karaktere izgubljene u maštanjima  i težnjama,sklonim popuštanju svojim nagonima i željama.

Predstavom  „Noć u kući gospodina Kolaka“ glumci šalju poruku da se status se  ne može kupiti bez obzira na novac i materijalno bogatsvo koje neko poseduje.

Izvor/foto:kulturakladovo