Zaista savršen spoj – Dan vina i lepog raspoloženja. Pa još u Rajačkim pimnicama i uz prelep program dešavanja u organizaciji Mladih sa Rajačkih pimnica.

Subota 22.juli 2023.godine je dan kada morate biti u Rajačkim pimnicama. Ako vam je subota slobodna i još planirate savršen odmor i najbolju zabavu, Rajačke pimnice su vaše odredište.

Samo na ovaj dan probudiće se „selo u kome vino spava„, kako bi dočekalo svoje goste i drage prijatelje, da zajedno proslave „Dan vina i lepog raspoloženja„.

Udruženje Mladi sa Rajačkih pimnica i ove godine, potrudilo se da organizuje zaista predivan program dešavanja, koji garantuje nezaboravan doživljaj za sve posetioce.

Otvaranje festivala je u 16:00 časova. Ulaz je besplatan a posetiocima su u ponudi kulturno-umetnički programi na čak tri bine:

Glavna bina:

Foto: Mladi sa Rajačkih pimnica

Mala bina i Srećna bina:

Foto: Mladi sa Rajačkih pimnica

Organizaciju manifestacije pomažu: Republika Srbija Ministarstvo turizma i omladine, Evropska Unija – Projekat „EU za Tebe“ koji sprovodi Nemačka kancelarija GIZ, Opština Negotin, kao i brojni drugi sponzori i prijatelji.