gol-linija

Domaći teren prijao je ekipama iz naše sredine, budući da su ostvarili maksimalan učinak uz mnoštvo golova.

Donjomilanovački Poreč slavio je protiv ekipe iz Rudne Glave ukupnim rezutatom 3:2. Na poluvremenu je bilo 2:1 za domaću ekipu, da bi do kraja obe ekipe zabeležile još po jedan gol. Dvostruki strelac za domaće bio je Vlada Miletić uz još jedan gol Nikole Đorđevića.

FK Radnički iz Klokočevca ugostio je ekipu Ključa iz Podvrške i opravdao ulogu favorita. Domaći su slavili sa 4:2 golovima Nikole Gicića, Milana Ilića, Nemanje Ilića i Nikole Nikolajevića. Odličnu partiju pružio je Milan Ilić koji je proglašen igračem utakmice sa ocenom 9,9.

Posle teškog poraza iz prošlog kola, FK Đerdap iz Golupca iskupio se dominantnom pobedom protiv ekipe Karađorđa iz Topole. Već na poluvremenu domaći su vodili sa 2:0, da bi na kraju uvećali prednost za jedan gol i postavili ukupan rezultat od 3:0. Strelci su bili Milan Spasić, Filip Kuzmanović i Neša Nikolić.

Posle 14. kola Borske okružne lige, FK Radnički zauzima šesto mesto na tabeli, dok je FK Poreč na trinaestom. Što se tiče FK Đerdapa, oni su posle 15. kola Podunavsko-šumadijske zone na desetom mestu.