Ministarstvo zaštite životne sredine obaveštava javnost, zainteresovane organe i organizacije da je nosilac projekta opština Majdanpek podnela Ministarstvu zaštite životne sredine Zahtev za saglasnost na Studiju o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu projekta zaštite zapadne obale Dunava u Donjem Milanovcu.

Uvid u podnetu Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu se može izvršiti u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine, Omladinskih brigada br.1, soba 424, svakog radnog dana od 11-14 časova, kao i na službenom sajtu ministarstva.

Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu predmetne Studije svakog radnog dana i u prostorijama opštine Majdanpek, u roku od 20 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Primedbe i mišljenja na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu se podnose u pisanom obliku i dostavljaju Ministarstvu zaštite životne sredine, ul. Omladinskih brigada 1, Novi Beograd.

Javna rasprava i prezentacija predmetne Studije biće održana u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac, ul. Kralja Petra I bb, dana 04.11.2022. godine sa početkom u 12,00 časova.

Studiju o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu projekta zaštite zapadne obale Dunava u Donjem Milanovcu možete preuzeti na majdanpek.rs.

Izvor i foto:majdanpek.rs

Ovaj projekat sufinansiran je iz Budžeta opštine Majdanpek u sklopu projekta „Dve o turizmu opštine Majdanpek“